Arbejdsmand - SAWO Tilst

Vi har lynende travlt og søger hurtigst muligt to arbejdsmænd til at kunne tage fat på vores værksted ved Aarhus.

Er du vild med lastbiler og har interesse i branchen vil det være et stort plus. Du har sikkert truckcertifikat og gerne stort kørekort. Kørekort til kat. B som minimum.

Det forventes, at du leverer den absolutte bedste service og fleksibilitet, overholder alle de aftaler der indgås med kunderne og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Du får gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Vi sørger for din oplæring, hvor du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og evt. uddannelse.

Send hurtigst muligt din ansøgning til . Vi indkalder til samtaler løbende.

Ved spørgsmål kan du kontakte værkstedschef Kasper S. Mortensen på 2963 0118 eller på mailadressen .

Din ny arbejdsplads ligger på Trueholmvej 2, 8381 Tilst.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu