Bliv Kranmekaniker-lærling hos SAWO Herlev

Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi en lærling på vores værksted i Herlev.

Har du gennemført grundforløbet, kan du få en bred uddannelse, som sikrer dig supergode kompetencer, der kan bruges i mange brancher.

Du får oplæring i svejsning og hydraulik og lærer hvordan man bl.a. monterer eksempelvis kraner og hejs på en lastbil. Derudover oplæres du i fejlfinding og reparation på det fulde produktprogram - se www.sawo.dk/Produkter.

Vi sætter pris på, at du har interesse for lastbiler og teknik og vi vægter stabile og mødesikre medarbejdere, som er venlige og imødekommende, da kunderne har en daglig gang på værkstedet. Det vil være et plus, hvis du har kørekort til personbil men ikke et krav.

En alsidig og afvekslende uddannelse i et stort dansk selskab med afdelinger fordelt over hele Danmark. Du får gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone.

Send hurtigst muligt din ansøgning til . Vi indkalder til samtaler løbende. Ved spørgsmål kan du kontakte værkstedschef Theis Daugaard på 2511 4410.

Din ny arbejdsplads ligger på Knapholm 8, 2730 Herlev.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

Se hvordan det er at være lærling hos SAWO

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu