Handels- og logistikelev - SAWO Nørresundby

Har du gennemført et merkantilt grundforløb i handel? Så har vi elevpladsen!

Du bliver uddannet som handels- og logistikelev og får derfor grundig oplæring i de produkter, der indgår i SAWO’s produktprogram. Du skal indgå i de almindelige lager rutineopgaver, så som fakturering, cykliskoptælling, varemodtagelse og lignende. Du skal ligeledes oplæres i at lave reservedelsdisponering på specifikke varegrupper, samt ekspedere eksterne kunder og personalet fra eget værksted.

Du skal have gennemført grundforløb i handel enten EUD eller EUX, HHX eller HG2. Har du en STX, HF og HTX skal denne være suppleret med et EUS5 forløb med fagretning handel.

Du har gode skriftlige evner og flair for tal. Selvfølgelig er du også arbejdsvant med Windows/Office pakken. Vi sætter pris, at du har interesse for lastbiler og teknik, og vi vægter stabile og mødesikre medarbejdere, som er imødekommende. Det er et krav, at du har kørekort til personbil.

Daglig kontakt til kunder og leverandører i ind‐ og udland og en alsidig hverdag. Du får gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone.

Vi ser frem til snarest at modtage din ansøgning til elevjobbet via mailen . Ved spørgsmål til jobbet, skal du kontakte lager- og reservedelschef Theis Alvin Lauesen på tlf. 2774 7740. Din nye elevplads er på Sundsholmen 9A, 9400 Nørresundby.Du skal tiltræde 1. december 2020.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG & PLATZ ladopbygninger, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu