Industrilakerer - SAWO Støvring

Vi søger hurtigst muligt en medarbejder, som enten er uddannet industrilakerer eller som har noget erfaring med industrimaling. Stillingen er en deltidsstilling og med weekendarbejde.

Hvis du ikke er udlært, er det et must, at du har god erfaring med området for at søge stillingen.

Din arbejdsdag går med at klargøre, prime og male wirehejs til lastbiler, som er blæst rene med stålgranulat. Endvidere udføres der mindre reparationer på hejs og lastbiler. Indimellem skal du også sandblæse.

Vi maler med følgende produkter:
• 1-Komponent cellulose transport primer
• 2-Komponent polyurethan primer
• 2-Komponent epoxyprimer zinc
• 2-Komponent polyurethan toplak
• 2-Komponent akryl toplak

Det forventes, at du leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone.

Send hurtigst muligt din ansøgning til . Vi indkalder til samtaler løbende. Ved spørgsmål kan du kontakte produktionschef Robert Krogh på telefon 2774 6208.

Din ny arbejdsplads ligger på Industrimarken 1, Sørup, 9530 Støvring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu