Lager- og logistikansvarlig - SAWO Herlev

Vi søger en der har kendskab til lagerets funktioner, og som enten er uddannet på lager eller evt. på værksted - gerne indenfor den tunge sektor.

Dine primære arbejdsopgaver:
• Reservedelsadministration
• Ordre- og varemodtagelse
• Pakning og afsendelse
• Reservedels- og indkøbsdisponering
• Almindelig vedligeholdelse af lageret

Du kommer til at arbejde tæt sammen med værkførere, værksteds- og lagermedarbejdere.

Om dig
Du arbejder selvstændigt, har drive og ambitioner, der følger opgaverne til dørs. Du er en teamplayer, serviceminded og kan holde fokus samt bevare overblikket - også når det går stærkt. Du er pligtopfyldende og stabil. Du har  truckcertifikat og kørekort til personbil.

Du har gode samarbejdsevner på alle niveauer i organisationen. Du har en god teknisk forståelse og gerne kendskab til hydraulik og el. Du har gode IT-evner og kendskab til Navision er en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.

Send snarest muligt din ansøgning og CV til mail . Har du spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til regionschef Morten Pedersen på telefon 5115 8002.

Din nye arbejdsplads ligger på Knapholm 8, 2730 Herlev.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu