Mekaniker/Reparatør - SAWO Kolding

Vi søger hurtigst muligt en reparatør til service og reparation af hydraulik, el på kraner, hejselad og lastbil monteret udstyr.

Hvis du ikke er udlært, er det et must, at du har god erfaring med mekanik eller lignende, for at søge stillingen.

Dit job består i at udfører eftersyn, vedligeholdelse af kraner, hejselad og lastbil monteret udstyr.

Fejlsøgning på hydraulikanlæg og el styringer.

Det forventes, at du leverer den absolutte bedste service og fleksibilitet, overholder alle de aftaler du indgår med kunderne og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Kørekort til kat. B som minimum.

Du får gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse. F.eks. i brug af fejlsøgningscomputer og testudstyr.

Send hurtigst muligt din ansøgning til . Vi indkalder til samtaler løbende. Ved spørgsmål kan du kontakte værkfører Lars Christensen på 2774 7662.

Din ny arbejdsplads ligger på Merkurvej 29, 6000 Kolding.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu