Opbygger med flair for el - SAWO/NOPA Stokkemarke

Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en opbygger med interesse i el til vores værksted

Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, smed eller automekaniker / kranreparatør med interesse i el. Hvis du ikke er udlært, er det et must, at du har god erfaring med branchen og området, for at søge stillingen.

Det kan også være at har du en baggrund som elektriker, eller elektromekaniker, industri-/autoelektriker, men det vigtigste er, at du har flair og interesse for el og elektronik. Nødvendig oplæring vil finde sted. Du har arbejdet med moderne pc’er og kan anvende disse i dit arbejde.

Som opbygger forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og hvis du har erfaring med at svejse, vil det være en fordel.

Du kommer også til at arbejde med opbygning, montering af el samt teknisk montage på lastvognsopbygninger, hvor du arbejder tæt sammen med smede, montører og teknisk afdeling.

Det forventes, at du er serviceminded, fleksibel, og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.

Vi indkalder til samtaler løbende. Ring eller send hurtigst muligt din ansøgning til afdelingschef Allan Andreasen på telefon nummer 2171 6907 eller til . Din ny arbejdsplads ligger på Vestre Landevej 249, 4952 Stokkemarke.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu