Reservedelsekspedient - SAWO Nørresundby

Vi søger en der har kendskab til lagerets funktioner, og som enten er uddannet på lager eller evt. på værksted - gerne indenfor den tunge sektor.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med værkførere, værksteds- og lagermedarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Reservedelsadministration
  • Ordre- og varemodtagelse
  • Pakning og afsendelse
  • Kundebetjening
  • Almindelig vedligeholdelse af lageret

Du arbejder selvstændigt, har drive og ambitioner, der følger opgaverne til dørs. Du er en teamplayer, serviceminded og kan holde fokus samt bevare overblikket - også når det går stærkt.

Du er pligtopfyldende og stabil. Du har truckcertifikat og kørekort til personbil. Du har kendskab til Navision - dette er dog ikke et krav.

Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone.

Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.

Kontakt lager- og reservedelschef Theis Alvin Lauesen på telefon 2774 7740 hvis du har spørgsmål til stillingen. Send en ansøgning med CV til . Vi indkalder til samtaler løbende.

Din ny arbejdsplads ligger på Sundsholmen 9A, 9400 Nørresundby.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu