Salgskonsulent Sjælland

Kan du skabe relationer og resultater? Så er du måske SAWOs nye salgsprofil

Din opgave bliver salg af lasthåndteringssystemer til nuværende og nye kunder, på Sjælland. Du får ansvaret for eget budget og planlægger selvstændigt det samlede salg fra besøgsplanlægning, tilbudsgivning og indgåelse af kontrakter. Du bliver en del af et dygtigt salgsteam og en teknisk afdeling, som supporterer dig i hverdagen. 

Om dig
Du har flere års erfaring med opsøgende, relationsskabende og teknisk orienteret B2B-salg af tekniske produkter og serviceaftaler, evt. fra transport- eller lastvognsbranchen. Du er en god forhandler, der evner at opbygge, udvikle og vedligeholde succesfulde kunderelationer. Du har teknisk indsigt, har talforståelse og arbejder struktureret og målrettet gennem hele salgsprocessen. 

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg. CELA platforme/personløftere og BG LIFT selvkørende kompaktkraner.

Top
Thrane.nu