Servicetekniker til værksted i Hvidovre

Du skal have erfaring med og flair for el og hydraulik

Har du en god mekanisk grundviden og den rette indstilling, er din baggrund ikke så vigtig. Du kan fx være udlært mekaniker eller have nogle års brancheerfaring med reparation af lastvogne og entreprenør- og landbrugsmaskiner. Det vigtigste er, at du har flair for el og hydraulik.

Som servicetekniker hos SAWO kommer du nemlig til at arbejde indgående med hydraulik og pneumatik, når du selvstændigt foretager fejlfinding og reparation af el samt mekanisk montage på lastvogne med kraner, hejs og lignende udstyr. Arbejdet foregår på vores veludstyrede værksted i Hvidovre, hvor du bliver en vigtig del af et dygtigt team på fire personer.

Dine egenskaber
• Flair og interesse for el og elektronik
• Serviceminded, selvstændig og fleksibel
• Kategori B-kørekort

Dine opgaver
• Fejlfinding og reparation af kraner, hejselad og anden hydraulik på lastvogne
• Mekanisk montage og servicering af kunder efter SAWOs høje kvalitetsstandard
• Evt. svejseopgaver, hvis du har erfaringen til det

Din arbejdsplads
• Gode arbejdsforhold med det rette tekniske udstyr, hjælpemidler og høj sikkerhed
• Dygtige og hjælpsomme kolleger, der dyrker sammenholdet
• Mulighed for efteruddannelse og udvikling

Sådan søger du jobbet
Vi afholder samtaler løbende. Send derfor en kort ansøgning til værkstedschef Theis Daugaard på  hurtigst muligt. Det er også Theis du skal ringe til, hvis du har spørgsmål – hans nummer er 2171 6864.

 

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu