Værkstedsmedarbejdere søges - SAWO Lemvig

Vi mangler hænder på vores værksted, grundet mange indkomne ordre og stor travlhed

Vi søger hurtigst muligt lastvognsmekanikere, entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikere, smede, automekanikere/kranreparatører eller certifikatsvejsere til opbygning af kraner, hejselad samt mekanisk montage.

Jobbet indeholder bl.a.:
• Mekanisk montage
• Svejsning
• Diverse smedearbejde

Har du erfaring med at svejse, vil det klart være en fordel.

Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, når du er sat på opgaven og leverer en god kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.

Send hurtigst muligt din ansøgning til eller ring på tlf. 5086 8362. Vi indkalder til samtaler løbende.

Ved spørgsmål kan du ligeledes kontakte produktionschef Kim Lauridsen på tlf. 5086 8362.

Din ny arbejdsplads ligger på Merkurvej 4, 7620 Lemvig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu