Svejser/Smed - SAWO Støvring

Vi søger hurtigst muligt en svejser eller smed, som sætter en ære i at udføre svejsearbejde og som kun laver kvalitetsarbejde. 

Du må meget gerne have en faglig baggrund som klejnsmed, alsidig lastvognsmekaniker, landbrugsmaskinmekaniker,  smed eller lign. Gerne kendskab til robotsvejsning eller interesse i at blive oplært i robotsvejsning.

Hvis du ikke er udlært, er det et must, at du har god erfaring med svejsning og faglig dygtig, for at komme i betragtning til stillingen.

Som svejser forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og at du leverer den absolutte bedste service og fleksibilitet, overholder alle de aftaler der er indgået med kunderne og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Kørekort til kat. B som minimum.

Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone.

Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.

Send hurtigst muligt din ansøgning til Produktionschef Robert Krogh på . Eller ring på telefon 2774 6208. Vi indkalder til samtaler løbende.

Din ny arbejdsplads ligger på Industrimarken 1, 9530 Støvring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu