Tekniker - Vandborg Karosserifabrik / SAWO, Lemvig

Vi søger en der elsker at arbejde med tekniske tegninger, nyder en daglig dialog med værkstedet og gerne har erfaring fra lastbilbranchen.

Du får en masse spændende opgaver på dit bord, hvor de vigtigste er:

  • Udarbejdelse af projektspecifikke produktionstegninger på baggrund af salgstegninger
  • Udarbejdelse af chassisforstærkningsplader ud fra chassistegninger til opbygninger på et af SAWOs 15 værksteder
  • Konstruktion af delkomponenter i forbindelse med lastbilopbygninger
  • Udarbejdelse af tegningsmateriale på standardsystemer til salgsafdelingen
  • Daglig prioritering af opgaver ud fra produktionsplanen

Måske har du erfaring fra en stilling som produktionsteknolog eller lignende, hvor du har supporteret og arbejdet tæt sammen med værkstedet. Måske du har arbejdet/eller arbejder på værkstedet men har teknisk snilde, så det vil falde dig naturligt at bestride stillingen efter oplæring. Eller måske du har en hel anden relevant uddannelse eller relevant erhvervserfaring. Du er en erfaren bruger af IT, hvor det klart er en fordel at du har erfaring i at tegne i 2D og 3D, men det er også en færdighed vi kan tillære dig, hvis du er rette person til stillingen.

Det forventes, at du er god til at planlægge, serviceminded, administrativ stærk og er god til at skabe struktur og overblik. Du forstår vigtigheden af at levere kvalitet til aftalt tid og kan kommunikere konstruktivt med kollegaer og  samarbejdspartnere. Du kan holde hovedet koldt, når det går stærkt. 

Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone.
Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.

Send din ansøgning vedlagt CV til mailen . Ved spørgsmål kan du kontakte teknisk chef Morten Allerød på tlf. 2360 6210. Vi indkalder til samtaler løbende.

Din ny arbejdsplads ligger på Merkurvej 4, 7620 Lemvig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu