Ufaglært med interesse i lastbiler - SAWO Odense

Vi har lynende travlt og søger hurtigst muligt en ufaglært til at kunne tage fat på vores værksted i Odense.

Er du vild med lastbiler og har interesse i branchen vil det være et stort plus. Du har sikkert truckcertifikat og gerne stort kørekort. Kørekort til kat. B som minimum.

Det forventes, at du leverer den absolutte bedste service og fleksibilitet, overholder alle de aftaler der indgås med kunderne og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Du får gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Vi sørger for din oplæring, hvor du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og evt. uddannelse.

Ved spørgsmål kan du kontakte værkstedschef Renato Scoppa, på telefon 2171 6890.

Send din ansøgning til eller ring på ovenstående telefonnummer. Vi vil indkalde til samtaler løbende.

Din ny arbejdsplads ligger på Hvidkærvej 46, 5250 Odense SV.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu