Værkfører - SAWO Humlebæk

Vi søger en ansvarsfuld og struktureret værkfører, der brænder for at levere god kundeservice, samt lede og motivere værkstedets medarbejdere.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:

  • Ledelse og udvikling af værkstedets medarbejdere
  • Kundemodtagelse, kundesager og opfølgning
  • Tilrettelæggelse af reparationsarbejde og nyopbygninger
  • Bemandingsplanlægning og afvikling af værkstedets opgaver
  • Økonomisk styring af værkstedets drift
  • Tidsstyring og effektivisering af arbejdsprocesser i værkstedet
  • Kontrol af kvalitet og service
  • Personaleansvar for medarbejdere i afdelingen

Erfaring med ledelse af et værksted indenfor lasthåndteringsbranchen eller relateret branche vil være en fordel. Du har gerne erfaring i kraner, hejs og lastvognsopbygning og er sikkert uddannet lastvogns-, auto- eller landbrugsmaskinmekaniker, smed eller har en anden relevant uddannelse med interesse i EDB og administrative opgaver.

Du forstår vigtigheden af god kundeservice og struktureret daglig ledelse af dit team. Med udgangspunkt i den gode kundeoplevelse, evner du at skabe gode relationer til nuværende og nye kunder.

Dine vigtigste egenskaber er at du har gennemslagskraft, er struktureret og har viljen til at skabe forandring. Der er tale om en spændende, afvekslende og selvstændig lederstilling i en solid og brancheførende virksomhed.

Kontakt værkstedschef Renato Scoppa på telefon 2511 4410 hvis du har spørgsmål til stillingen. Send din ansøgning og CV på mail til .

Vi indkalder til samtaler løbende. Din nye arbejdsplads ligger på Bakkegaardsvej 308-311, 3050 Humlebæk.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu