Værkfører - SAWO Nørresundby

Vi søger en ansvarsfuld og struktureret værkfører, der brænder for at levere god kundeservice.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:
• Planlægning af service- og reparationsarbejder
• Kundemodtagelse, kundesager og opfølgning
• Bemandingsplanlægning og afvikling af værkstedets opgaver
• Tidsstyring og effektivisering af arbejdsprocesser i værkstedet
• Kontrol af kvalitet på udførte opgaver
• Reklamationsbehandling

Erfaring fra lignede stilling i relateret branche vil være en fordel.

Du har gerne erfaring med kraner, hejs og lastvognsopbygning og er sikkert uddannet lastvogns-, auto- eller landbrugsmaskin-mekaniker, smed eller du har en anden relevant uddannelse med interesse i EDB og administrative opgaver.

Du forstår vigtigheden af god kundeservice og struktureret daglig ledelse af dit team. Med udgangspunkt i den gode kundeoplevelse, evner du at skabe gode relationer til nuværende og nye kunder.

Dine vigtigste egenskaber er, at du har gennemslagskraft, er struktureret og har viljen til at skabe forandring. Der er tale om en spændende, afvekslende og selvstændig lederstilling i en solid og brancheførende virksomhed.

Send hurtigst muligt din ansøgning til . Vi indkalder til samtaler løbende. Ved spørgsmål kan du kontakte afdelingsleder Casper Nygaard +45 5327 2712 eller på .

Din ny arbejdsplads ligger på Sundsholmen 9A, 9400 Nørresundby.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet.

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu