Værkfører til SAWO Sørup

Grundet travlhed søger vi til SAWOs opbyggerværksted i Støvring, en dygtig, ansvarsfuld og struktureret værkfører. Med reference til produktionschefen bliver du ansvarlig for værkstedets montører og opbyggere

Dine primære opgaver vil bl.a være: 

- Daglig planlægning af arbejdet på værkstedet
- Godkendelse af elektronisk timeregistrering
- Gennemgang af produktionsgrundlag ved igangsætning af opgaver
- Opfølgning på kvalitet og produktivitet på de enkelte opgaver
- Teknisk problemløsning
- Udvikling og effektivisering af arbejdsprocesser i værkstedet
- Sikre et godt samarbejde med de 3 øvrige værkførere samt produktionschefen

Du har erfaring fra en stilling som værkførerassistent, værkfører eller lignende og forstår vigtigheden af at levere kvalitet til aftalt tid. Du kan bevare overblikket og skabe gode relationer.

Du er vant til at bruge IT i dagligdagen. Det er vigtigt at du er fagligt velfunderet og samtidigt har de nødvendige ledelseskompetencer. 

Kontakt produktionschef Søren Nejsum på telefon 2774 6244 hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg. CELA platforme/personløftere og BG LIFT selvkørende kompaktkraner.

Top
Thrane.nu