Værkstedschef - SAWO/NOPA Stokkemarke

Brænder du for at levere god kundeservice, samt lede og motivere værkstedets medarbejdere? Vil du være en del af en virksomhed, som er markedsledende og har  været det i snart 60 år på alle lasthåndteringsprodukter. Har du erfaring med værkstedsledelse, og kunne du tænke dig at arbejde med bl.a. planlægning af produktion og montage hos Danmarks førende leverandør af lasthåndteringsprodukter?

Vi søger en dygtig værkstedschef med ansvar for værkstedet på Lolland. Du refererer direkte til direktionen i vores hovedafdeling. Din rolle inkluderer bl.a. ansvar for effektivitet / kvalitet samt overholdelse af indgåede kundeaftaler.

Værkstedet består af produktion, bearbejdning og montage med ledelsesansvar der omfatter ca. 25 smede og servicemedarbejdere.

Dine primære opgaver vil være:

  • Planlægning af produktion og montage
  • Optimering og effektivisering
  • Motivation og udvikling af medarbejderne
  • Ansvar for sikkerhed og arbejdsmiljø

Du kommer måske fra en praktisk baggrund med branchekendskab, som værkfører med ambitioner, værkstedschef eller lignende. Vi sørger for et fuldt  oplæringsprogram fra anden afdeling, så du bliver ekspert i vores produkter og metoder.

Som person er du analytisk, strukturereret, robust og udviklingsorienteret. Du har evnen til at motivere til aktiviteter, der skaber forbedringer.

Der er tale om en spændende, afvekslende og selvstændig lederstilling i en solid og brancheførende virksomhed.

Du bliver en del af et uformelt miljø med gode kollegaer, der værdsætter udvikling og det gode samarbejde. 

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag til mailen . Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedschef Morten Pedersen på telefon 5115 8002. Din nye arbejdsplads ligger på Vestre Landevej 249, 4952 Stokkemarke.

 

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu