NOPA produkterne

NOPA – over 72 års erfaring i løsninger til lastbiltransport

Vi producerer påhængsvogne og opbygninger på lastbiler under mærket Nopa. Vores brede udvalg af kvalitetspåhængsvogne fra Nopa tæller alt fra letvægtspåhængsvogne til containerpåhængsvogne med tip, kærrer eller kærrer med hejs.

Skræddersyede løsninger til dine behov 
Hos Nopa har vi altid tænkt over design og brugervenlighed – uanset hvilke produkter der er tale om. Det gøres ud fra den store erfaring, vi har med at lave kundetilpassede opbygninger, som gør, at vi kender vognmændenes ønsker. Vi lytter til kundens behov og griber enhver henvendelse an på professionel vis.

Vi har også fokus på vores kunders transportøkonomi, hvorfor vi hele tiden arbejder på at udvikle nye produkter og metoder, der skal gøre det lettere – og ikke mindst billigere – for vores kunder at beskæftige sig med lasthåndtering. Hensynet til høj kvalitet og lave omkostninger gør, at vi i dag tilbyder en række standardprodukter, som er så fleksible, at de kan tilpasses den enkelte kundes behov. Vores specialisering i at levere skræddersyede løsninger til hver enkelt kunde kombineret med vores standardproduktion gør, at vi er leveringsdygtige inden for alle løsninger til entreprenør- og vognmandsbranchen.

NOPA – Alt indenfor påhængsvogne og tip
Et af vores absolutte kerneområder er fremstilling af påhængsvogne samt opbygning af forskellige typer tip til lastvogne. Vi har stor erfaring inden for dette felt og kan tilbyde en række forskellige løsninger, der kan matche dine behov.

Vi tilbyder følgende produkter inden for transportløsninger:

 

 

Top
Thrane.nu