100% batteriløsning med den nye MOFFETT eSerie NX

12.03.2021

- Super ren, Super grøn, Super stille. SAWO præsenterer MOFFETT E4 NX, den næste generation i Eserien NX – verdens første lithium-ion elektriske medbringertruck med træk på alle hjul.

Den nye MOFFETT eSerie, der i øjeblikket fås i fire E4 NX-modeller, hvor der tilføjes flere efterhånden, er ikke kun gavnlig for miljøet. Den har nul-emissioner, den er også meget mere behagelig og mere sikker for operatøren, da den næsten er lydløs og har mindre vibrationer end en dieseldrevet lastbil. Den lave støj betyder, at den kan betjenes uden ørepropper, så føreren både kan se og høre fare. Det kan også betjenes om natten og levere godset ind i lagerhaller.

Inde i chassiset på en MOFFETT M4 har HIAB konstrueret en medbringertruck med nul-emission, der drives af lithium-ion-batterier. Den har nye håndtag og det nye HMI display (Human Machine Interface), viser batterikapacitet, maskinens ydeevne og serviceoplysninger. MOFFETT kan oplades fra en almindelig stikkontakt eller fra et 30A-stik for hurtigere opladning samt af lastbilen under transport imellem leveringerne.

De samlede ejeromkostninger er lavere end den tilsvarende dieselmodel, da den kan oplades elektrisk. Den er konstrueret med færre bevægelige dele, hvilket reducerer servicetiden.

MOFFETT eSerie er det naturlige valg for kunder, der har brug for at komme ind i zoner med lave emissioner, arbejde om natten eller nå bæredygtighedsmål. Men da det er billigere at køre, mere sikkert og mere behageligt, tror vi, at det vil vise sig at være populært hos kunder i en lang række brancher. Vi er sikre på, at chauffører vil sætte pris på at arbejde i et udstødningsfrit miljø og være i stand til at høre, hvad der sker omkring dem.

MOFFETT eSerie har en indbygget forbindelse, så ejere kan få adgang til HIABs HiConnect™. HiConnect overvåger over 100 maskinparametre. Nogle vises på HMI, mens hele spektret af data er tilgængeligt fra HiConnect-webportalen. Parametre spænder fra batterikapacitet til leveringsrute og -tid, førersikkerhed og servicemeddelelser.

Top
Thrane.nu