En gennemført opbygning til Kim Ancker

05.05.2020
HIAB X-HiPro 302 E-6 CD + NOPA FTPL320 + NOPA KTS240

SAWO Odense har færdiggjort en ny opbygning, som er solgt fra SAWO Herlev, lige som alle de andre biler der er solgt til kunde Kim Ancker. Det er et Scania chassis med monteret HIAB X-HiPro 302 E-6 CD kran og NOPA FTPL320 pendeltip monteret, samt en NOPA KTS240 kærre, der kan trækkes efter.

Scania chassiset er et R520 4 akslet 2+2 chassis med CR17N førerhus.

HIAB kranen er monteret bag førerhuset og er med 6 hydrauliske udskud der rækker 16,1 meter ved fuldt udlæg. Støttebenene kan betjenes via kranens CombiDrive3 radiostyring, et manøvrehåndtag med LED display der viser hvilke funktioner hvert håndtag betjener. Kranen er yderligere leveret med 2 ekstra ventilsektioner indvendigt i kranarmen og der er lavet opstigningsplatform i venstre side.

Det monterede pendeltip er udstyret med pendel lodret i begge sider og hydraulisk styret automatbagsmæk. SAWO har yderligere monteret 2 stk. rustfri værktøjskasser og lavet afdækning mellem skærme og værktøjskasser i rustfri stål. 

Den medleverede NOPA kærre er leveret med dobbelte svingbare hele sider, luftstyret automatbagsmæk og liftaksel på 1. og 3. aksel. Den har fjederopluk i begge sider og en holder til pallegaffel under fronten.

Opbygningen er leveret til transportvirksomheden Vognmandsfirmaet Kim L. Ancker. En traditionsrig virksomhed der tilbyder alsidige transportløsninger. 

 

 

Top
Thrane.nu