En opbygning med det hele

22.04.2020
HIAB X-HiPro 262 EP-5 XSD + Multilift Ultima 20ZL.53 + NOPA CPL320 containerlad

SAWO Køge har leveret en ny opbygning med monteret HIAB X-HiPro 262 EP-5 XSD og MULTILIFT Ultima 20ZL.53 kroghejs samt tilhørende NOPA CPL320 containerlad. 

Opbygningen er på et MAN TGS 35.480 8x2-4 LK chassis med 5.300 mm i akselafstand. 

HIAB kranen er monteret bag førerhuset og er leveret med støttebenene fast nede, 2 ekstra rørføringer indvendigt i kranarm og stor oliekøler. Den er med XS-Drive radiostyring med 6 manøvrehåndtag, hvorfra også kranens støtteben kan betjenes. Til kranen er der medleveret en SAWO KM602U sandgrab.

Det monterede kroghejs er et 20 tons hejs med lav byggehøjde for at gøre køretøjet så lavt som muligt. Det er leveret med sekvenskontrol, ilgang, hurtig tip og hurtig sænk, alle funktioner der er med til at optimere arbejdsgangen for kunden. 
SAWO har på opbygningen yderligere monteret en hydraulisk udskydbar saksekofanger, combitank til diesel og hydraulikolie samt værktøjskasse. 

Det medleverede containerlad er leveret med kattelem i forsmæk, og fronten gjort kompatibel med kroghejset. Der er automatbagsmæk, luftstyret og pendel lodret i venstre side samt "svensker" bagsmæk, som kan svinges rundt ved aflæsning af b.la grene. Ladet er forberedt med forstærket bund samt surringskroge i forsmæk til maskintransport op til 12 ton.

Denne flotte komplette opbygning er leveret til J.K.J Brolægning, en virksomhed der laver anlægningsarbejde.

Top
Thrane.nu