Job i SAWO

Vi er en levende virksomhed der, takket være vores dygtige medarbejdere, leverer 1. klasses kvalitet til vores kunder.

Vi har i øjeblikket 14 ledige stillinger

Se i joboversigten hvilke afdelinger, med fordeling rundt i hele landet, der for tiden mangler medarbejdere.

Drift

Produktion

Salgssupport

Salg

Salgschef

Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi lærlinge på mange af vores værksteder rundt om i landet.

Vi mangler en til at holde vores haveanlæg, renholde lagerområder m.m.

Grundet travlhed, søger vi smede/opbyggere til vores opbyggerværksted

Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en opbygger eller reparatør til vores værksted 

Vi søger hurtigst muligt en faglært reparatør eller evt. en ufaglært med interesse i lastbiler

Vi har lynende travlt og søger hurtigst muligt en ufaglært til at kunne tage fat på vores værksted i Odense.

Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en opbygger eller reparatør til vores værksted.

Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, smed eller automekaniker / kranreparatør til opbygning af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik. Du skal kunne indgå i vagtordning.

Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en reparatør til vores værksted

Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en opbygger med interesse i el til vores værksted

Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi en lærling på vores værksted i Odense.

Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranreparatør til reparation samt opbygning af kraner, hejs m.m.

Vi har virkelig travlt, så vi søger snarest muligt reparatører, opbyggere og autoelektrikere hos SAWO / NOPA i Stokkemarke.

Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranreparatør til reparation af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu