Job i SAWO

Vi er en levende virksomhed der, takket være vores dygtige medarbejdere, leverer 1. klasses kvalitet til vores kunder.

Vi har i øjeblikket 16 ledige stillinger

Se i joboversigten hvilke afdelinger, med fordeling rundt i hele landet, der for tiden mangler medarbejdere.

Drift

Produktion

Salgssupport

Salg

Salgschef

Går du selv med en lille kranmekaniker eller smed i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi lærlinge på mange af vores værksteder rundt om i landet.

Vi søger en ansvarsfuld og struktureret værkfører, der brænder for at levere god kundeservice.

Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi hurtigst muligt opbyggere til vores værksted.

Du er elektriker men kan godt tænke dig at sætte strøm til lidt ud over det sædvanlige?

Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi hurtigst muligt en opbygger til vores værksted

Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en reparatør til serviceafdelingen på værkstedet

Du er elektriker men kan godt tænke dig at sætte strøm til lidt ud over det sædvanlige?

Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, smed eller automekaniker / kranreparatør til opbygning af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik. Du skal kunne indgå i vagtordning.

Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi en lærling på vores værksted i Odense.

Vi har virkelig travlt, så vi søger snarest muligt reparatører, opbyggere og autoelektrikere hos SAWO / NOPA i Stokkemarke.

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg.

Top
Thrane.nu