Job i SAWO

Vi er en levende virksomhed der, takket være vores dygtige medarbejdere, leverer 1. klasses kvalitet til vores kunder.

Vi har i øjeblikket 15 ledige stillinger

Se i joboversigten hvilke afdelinger, med fordeling rundt i hele landet, der for tiden mangler medarbejdere.

Drift

Opbygger/Reparatør

Udekørende servicetekniker

Salg

Salgschef

Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi en lærling på vores værksted i Herlev.

Går du selv med en lille kranmekaniker eller smed i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi lærlinge på mange af vores værksteder rundt om i landet.

Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi en lærling på vores værksted i Odense.

Omsæt din tekniske forståelse og viden til et spændende job, hvor omdrejningspunktet er el, teknik og mekanik på kraner og andet udstyr til lasthåndtering.

Kunne du tænke dig at arbejde med rigtig store kraner og spændende opbygninger? Og kunne du tænke dig at holde fri hver 2. fredag?

Vi søger en der elsker at arbejde med tekniske løsninger, nyder en daglig dialog med værkstedet og gerne har erfaring fra stålindustrien.

Grundet travlhed søger vi til SAWOs opbyggerværksted i Støvring, en dygtig, ansvarsfuld og struktureret værkfører. Med reference til produktionschefen bliver du ansvarlig for værkstedets montører og opbyggere

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg. CELA platforme/personløftere og BG LIFT selvkørende kompaktkraner.

Top
Thrane.nu