Sådan arbejder vi

Gennem mere end 55 år har vi leveret specialopbygninger og har opnået en unik know-how. Uddannelse, viden og erfaringer har lært os at forstå kundens ønsker og krav, at lave beregninger og konstruere opbygninger, der holder og har kvalitet.

Når kundekravene er defineret, starter enhver opbygning med at vore ingeniører og teknikere laver tekniske beregninger og udarbejder en specifik opbygningsanvisning til produktionsmedarbejderne. Det sikrer, at krav til holdbarhed, styrke, sikkerhed og lovgivning er overholdt.

Veluddannede medarbejdere og de bedste materialer

Vores fagfolk opbygger det endelige produkt nøje efter kundens ønsker. Hos SAWO har vi egne uddannelsesfaciliteter, hvor medarbejdernes kompetencer kontinuerligt bliver ført ajour i forhold til den nyeste teknik. Vi sikrer at slutproduktet fungerer effektivt, med lang levetid og indbygget sikkerhed ved at bruge de bedste materialer og komponenter.

Kontrol før levering, garanti og service

Før levering foretager vi en gennemgående kontrol af opgaven/opbygningen. Ved levering instruerer vi i materiellets funktion, anvendelse og vedligeholdelse. Med leveringen følger naturligvis garanti og landsdækkende service.

Fortæl os hvilke krav du stiller til dine lasthåndteringsopgaver. Vi giver forslag og tilbud på den mest hensigtsmæssige og lønsomme løsning. Vi vil levere et produkt, der lever op til dine forventninger!

Top
Thrane.nu