Persondataloven

Vi efterlever gældende lovgivning vedr. GDPR (persondataloven).

Vilkår for modtagelse af nyhedsbrev

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af SAWO A/S.

Vores fulde kontaktoplysninger er:
SAWO A/S Industrimarken 1
9530 Støvring
Tlf: 7010 0766
CVR: 57008113

Du kan kontakte os indenfor vores normale åbningstider, som er mandag – torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 - 15.00 via e-mail: eller på telefon 7010 0766.

Hvilke oplysninger indsamles om mig?

SAWO A/S indsamler som minimum din oplyste e-mailadresse – dette er som udgangspunkt alt vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve mv. I visse tilfælde vil vi endvidere bede dig om dit navn, dit postnummer samt andre oplysninger, der gør det muligt for os at give dig relevant og personlig information.

Gennem vores nyheds-e-mail-udbyder Mailchimp indsamler vi oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, om der klikkes på links samt hvem der har åbent nyhedsbrevet flest gange.

Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig. Vi kan endvidere bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring SAWO A/S eller vores nyhedsbrev.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De oplysninger vi indsamler om dit brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål.

Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi bruger en underleverandør til vores drift af IT. Vi har sikret, at vores IT-udbyder er underlagt samme forpligtelse, og at de alene handler på vores instruks.

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev maks. seks gange årligt. Vi bestræber os på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Vi videregiver ikke dine oplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen. Eller ved at rette direkte henvendelse til os på .

Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Du kan altid afmelde dig yderligere henvendelser Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til at vi må henvende os til dig.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev du modtager fra os.

Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, slettes din e-mailadresse fra vores liste.

Top
Thrane.nu