GROENEVELD Centralsmøreanlæg

SAWO har haft importen af Groeneveld Centralsmøreanlæg siden september 2017. Centralsmøresystemer gør det lettere for entreprenører, landmænd og vognmænd at vedligeholde deres materiel. 

Det velkendte og respekterede mærke Groeneveld, har en attraktiv markedsposition bl.a. indenfor off-road-udstyr og tunge lastbiler. 

Groeneveld Group er en verdensomspændende virksomhed der har hovedkontor i Holland, og med produktionsfaciliteter bl.a. i Italien, er de blandt de allerstørste indenfor centralsmøresystemer. Virksomheden har specialiseret sig i automatiske smøresystemer, der forbedrer køretøjets og maskinens oppetid gennem automatiseret vedligeholdelse. 

Groeneveld har OEM aftaler for levering af centralsmøresystemer til fabriksmontering på maskiner fra ledende producenter som Caterpillar, Volvo, Komatsu, JCB, Liebherr, Hitachi, Hyundai, Doosan og mange flere – men kan også let tilpasses andre producenter samt industrianlæg. 

Automatisk smøring er mere effektivt end manuel smøring. Fordi maskinen eller køretøjet er smurt, mens den er i bevægelse, spredes fedtet bedre over overfladen, der skal smøres. Derudover smøres fedtet i små doser med korte intervaller, hvilket giver optimal smøring. Desuden resulterer dette i en krave af fedt på ydersiden af tapper og bøsninger, hvorved det beskytter mod snavs, støv og vand. 

Dette gør Groeneveld til den rette løsning til enhver opgave. Fra OnePlus progressive centralsmøreanlæg, som anvendes på maskiner med behov for samme smøreinterval, eller TriPlus som anvendes på maskiner med behov for op til tre forskellige smøreintervaller til det unikke Twin centralsmøresystem til tunge opgaver og til brug under krævende omstændigheder.

Groeneveld leverer ikke blot et smøresystem. Groeneveld centralsmøresystemer er en sofistikeret løsning til afpasset automatisk smøring til enhver anvendelse.

Oversigt over Groeneveld centralsmøreanlæg

 

Top
Thrane.nu