Smed/Opbygger til SAWO Holstebro

Kunne du tænke dig at arbejde med rigtig store kraner og spændende opbygninger? 

Vi søger hurtigst muligt en opbygger, som enten er lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, smed eller automekaniker/kranreparatør. Du skal arbejde med opbygning af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Hvis du ikke er udlært, er det et must, at du har god erfaring med branchen og området, for at søge stillingen.

Som opbygger forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og hvis du har erfaring med at svejse, vil det være en fordel. Det er et plus, hvis du har flair og interesse for el og elektronik.

Det forventes, at du leverer den absolutte bedste service og fleksibilitet, overholder alle de aftaler der indgås med kunderne og leverer den bedst mulige kvalitet i udførelsen af opgaverne.

Kørekort til kat. B som minimum.

Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med højt humør og gode kollegaer. Du får fri hver anden fredag samt du tilbydes sundhedsforsikring.

Send hurtigst muligt et par ord om dig selv til eller kontakt værkfører Jimmy Leth på 2171 6861. Vi indkalder til samtaler løbende.

Din ny arbejdsplads ligger på Ivar Lundgaardsvej 19, 7500 Holstebro.

Send ansøgning til

Om SAWO A/S

SAWO A/S er Nordens førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service inden for hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenør-branchen.

Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra mange værksteder fordelt over hele landet.

Produkterne

SAWO wirehejs, HIAB og EFFER stykgodskraner, JONSERED & LOGLIFT skovkraner, HOEFLON kompakt-kraner, MULTILIFT kroghejs og MOFFETT medbringertrucks. VANDBORG Lad- og varebilsopbygning, NOPA containerpåhængsvogne, kærrer og tippelad. SUNFAB hydraulikpumper og SUNFAB motorer. NUMMI tip cylindre. SAWO fældegribere og fældebunkelæggere. GROENEVELD centralsmøreanlæg. CELA platforme/personløftere og BG LIFT selvkørende kompaktkraner.

Top
Thrane.nu