MTT Truckcenter ejes nu af SAWO A/S

MTT Truckcenter blev grundlagt i 1984 under navnet Midtjysk Tip & Trailer Service A/S. I 2004 skiftede vi navn til MTT Truck Center A/S. Navneskiftet signalerede, at vore arbejdsopgaver havde ændret sig i løbet af de første tyve år.

I februar 2019 overtog SAWO A/S MTT Truckcenter i Viborg. 

I dag er hovedopgaverne service samt alt inden for hydraulik. Vi fremstår idag som et moderne servicecenter for transportmatriel. Vi klarer alle type opgaver, men med vægten lagt på nogle hovedområder:

  • Total trailer service, med vedligeholdelse og syn
  • Service på forvogne af alle mærker
  • Egen produktion af specialopbygninger, overflytning, ændringer og montering af halvfabrikata i alle mærker
  • Helt færdige opbygninger af nye og brugte lastbiler, inkl. syn og indregistrering, hvis kunden ønsker det
  • Reparation, service og opbygninger af kraner, hydraulikanlæg og udstyr på alle type lastbiler
  • Rådgivning af kunder i forbindelse med køb af udstyr hos 3. mand. Herunder gennemgår vi specifikationer, udstyr og bestykning af kundens samlede køb

MTT beskæftiger i alt 8 medarbejdere, alle specialister indenfor dette virkeområde. Poul og Niels har ansvaret for værkstedsdrift og lager samt administration. SAWO A/S overtog samtlige medarbejdere, samtidig med at der blev udvidet på serviceområdet med en komplet udstyret servicebil og tilførsel af  yderligere serviceopgaver. 

Endvidere vil der fremover blive foretaget opbygninger af lastbiler med kran, krog- og wirehejs samt tippelad. Virksomheden vil blive det midtjyske center for klargøring og servicering af alle de kendte NOPA produkter.

Vi er rigtig glade for at aftalen er kommet i stand med MTT Truckcenter. Både grundet deres kompetencer, som passer utrolig godt til vores virksomhed, men også på grund af deres placering på landkortet. Vi har længe gerne villet åbne en afdeling i dette område,  så det kan blive nemmere for kunderne i Midtjylland at få deres produkter serviceret.

Top
Thrane.nu