1. levering ud af 30 opbygninger til Godik 

21.09.2023
HIAB T-CLX 038-3 PTO + knæklad + NOPA KTS180 + SAWO CLF432S

Så blev det tid til at de første køretøjer rullede afsted med HIAB kran, knæklad og SAWO wirehejs samt NOPA kærre. De fine opbygninger skal bruges hos kunde Godik ApS, så der kan køres toilet- og skurvogne, hegn og meget andet materiel til bl.a. landets festivaler m.m.

Kranen der er monteret bag førerhuset, er en HIAB T-CLX 038-3 PTO i 3 tm-klassen med 3 hydrauliske udskud ud til 4,8 meter. Bag kranen har SAWO i Støvring monteret et knæklad med en indvendig ladlængde på lidt over 9 meter og uden sider. Der er integreret surringshuller til at fastgøre materiellet. Ladet knækkes bag bagerste aksel og har en 6 ton hydraulisk rampe med hydraulisk betjening.

Den anden opbygning består af et SAWO CLF432S  wirehejs med bagtip og en optrækskapacitet på 28 ton. Efter hejset kørte NOPA kærren afsted af typen KTS180 - en 18 tons maskinkærre med en udvendig længde på 7.800 mm og udtræksbar bagende.

Vi ønsker kunden tillykke med de nye opbygninger og håber, at de vil skabe glæde for både virksomheden og de mennesker der bruger deres produkter til hverdag og fest.

Top
Thrane.nu