SAWO er nu dansk importør af Groeneveld Centralsmøresystemer

12.04.2018

Endnu et anerkendt mærke har fundet vej til SAWO’s vidtrækkende produkt-portefølje, som nu gør det lettere for entreprenører, landmænd og vognmænd at vedligeholde deres materiel. 

Vi er glade for at kunne tilbyde vore kunder endnu et velkendt og respekteret mærke som Groeneveld, der har en attraktiv markedsposition bl.a. indenfor off-road-udstyr og tunge lastbiler. 

Groeneveld Group er en verdensomspændende virksomhed der har hovedkontor i Holland, og med produktionsfaciliteter bl.a. i Italien, er de blandt de allerstørste indenfor centralsmøresystemer. 

Virksomheden har specialiseret sig i automatiske smøresystemer, der forbedrer køretøjets og maskinens oppetid gennem automatiseret vedligeholdelse. 

Groeneveld har OEM aftaler for levering af centralsmøresystemer til fabriksmontering på maskiner fra ledende producenter som Caterpillar, Volvo, Komatsu, JCB, Liebherr, Hitachi, Hyundai, Doosan og mange flere – men kan også let tilpasses andre producenter samt industrianlæg. 

Automatisk smøring er mere effektivt end manuel smøring. Fordi maskinen eller køretøjet er smurt, mens den er i bevægelse, spredes fedtet bedre over overfladen, der skal smøres. Derudover smøres fedtet i små doser med korte intervaller, hvilket giver optimal smøring. Desuden resulterer dette i en krave af fedt på ydersiden af tapper og bøsninger, hvorved det beskytter mod snavs, støv og vand. 

SAWO har haft importen af Groeneveld siden september 2017, hvor vi primært har solgt løsninger til egne opbygninger, men øger nu fokus på området med dedikerede ressourcer, der vil udføre opsøgende salg og rådgivning til nuværende og fremtidige kunder og forhandlere. 


 

Top
Thrane.nu