Tredjeplads til danske Tim Hansen ved Hiabs WCC

12.09.2018

Sejren gik denne gang til Andreas Öhman fra Sverige ved World Crane Championship (WCC) den 22. og 23. september i forbindelse med IAA-udstillingen i Hannover, Tyskland.

Blandt 15 finalister, vandt Andreas Öhman mesterskabets finale med en tid på 2:32:89, Jani Väisänen fra Finland kom på andenpladsen i finalen med en tid på 2:38:95. Tim Hansen fra Danmark kom på tredjepladsen med en tid på 2:33:18. Tiden i semifinalen var desværre langsommere, så Tim klarede det ikke til finalen. Men han vandt bronzefinalen og det udløste en rejsecheck på 2.000 EUR.

I finalen af det tredje verdenskranmesterskab blev konkurrencen gennemført med en HIAB X-HiPro 232 stykgodskran. Konkurrencen testede deltagernes evner og kunnen ved at flytte vanddunke langs en foruddefineret vej på kortest mulige tid. "Jeg var meget nervøs under konkurrencen, jeg havde en høj puls hele tiden, men nu føles det så godt," svarede svenske Andreas Öhman efter løbet. "WCC-konkurrencen var meget velorganiseret og meget sjov - du møder folk fra hele verden!" udtalte vinderen. "
Andreas vender hjem med titlen World Crane Champion, en rejsecheck på 5.000 EUR og en gavecheck på 20.000 EUR til køb af en ny HIAB-kran.

Det første verdensmesterskab i 2015, sponsoreret og organiseret af Hiab, lancerede en ny tradition i branchen, der giver kranoperatører fra hele verden en chance for at fremvise deres evner og måle deres kunnen mod deres branche-kollegaer. I år kom finalisterne fra Østrig, Belgien, Danmark, Frankrig, Finland, Tyskland, Israel, Italien, Holland, Norge, Polen, Sverige, Spanien, England og Slovenien.

Joakim Andersson, Senior Vice President for Hiab kranerne, kommenterede: "Jeg vil gerne lykønske Andreas Öhman med sejren og alle finalisterne for en god konkurrence. Optakten op til mesterskabet var fantastisk, med hundredvis af professionelle kranchauffører der deltog i kvalificeringsrunderne. Vi hos Hiab er begejstret over at have været vært for denne begivenhed for tredje gang, hvor branchens bedste chauffører har vist, at de virkelig har det, der kræves. Vi glæder os til det næste mesterskabsfinale på IAA 2020-udstillingen i Hannover! "

SAWO ønsker bronzevinderen et stort tillykke.

Top
Thrane.nu