EFFER kran og SAWO hejs klar til arbejde i Hedensted

04.09.2019
Effer 395 6S Progress m/ Jib 3S + SAWO CLF326S-3W

SAWO har leveret en ny opbygning med kran og wirehejs. En EFFER 395 6S Progress kran og et SAWO CLF326S-3W wirehejs.

EFFER kranen og SAWO hejset er monteret på et 4-akslet tribbel Volvo FM 500 chassis med luftaffjedring og en akselafstand på 5.600 mm. Kranen er monteret bag førerhuset og wirehejset i forlængelse heraf.

EFFER 395 6S kranen er leveret med fly-jib 3S og rækker med denne helt ud på 24,45 meter. Den er med hydrauliske støtteben til totalbredde på 7,4 meter i front og en bagstøttebensbom med hydrauliske støtteben til 5 meters totalbredde og disse kan betjenes fra kranens radiostyring, en Scanreco med 8 funktioner. Der er sammen med kranen leveret en Kinshofer rotator.

SAWO wirehejset, CLF326S-3W er med tip kapacitet på 22 ton og betjenes el/pneumatisk fra førerhuset. Det er udstyret med hydraulik til påhængsvogn/kærre samt pendeludtag og udtag for automatbagsmæk med duo-matic.
Derudover har SAWO på chassisets bagende monteret hydraulisk udskydbar kofanger med følere, der tillader kørsel med længere containere, da udhænget kan minimeres med en udskudt kofanger.

Opbygningen er leveret til Ejvind Laursen A/S, en alsidig entreprenørvirksomhed der arbejder med blandt andet kloakarbejde, jordarbejde og belægningsarbejde.

Top
Thrane.nu