Kran og wirehejs til Filtenborg

19.12.2019
HIAB X-HiPro 262 EP-5 CD + SAWO CLF432S-3W

SAWO har netop færdiggjort og afleveret endnu en opbygning, en opbygning med frontmonteret HIAB X-HiPro 262 EP-5 CD kran og et SAWO CLF432S-3W wirehejs.

HIAB kranen og SAWO wirehejset er monteret på et 4-akslet Scania R650 tribbel chassis med akselafstand på 4.150 mm. Chassiset er med fuld luftaffjedring og et CR17L førerhus.

Den monterede X-HiPro 262 EP-5 kran er leveret med HIABs Combidrive3 radiostyring med display. Derudover er den udstyret med dæmpning af både horisontale og vertikale bevægelser, så kranen ikke står og svinger ved bevægelse. Kranen er leveret med 2 ekstra rørføringer monteret indvendigt i kranarmen for kørsel med værktøj, og der er medleveret en SAWO KM602U 500 liters sandgrab.

SAWO CLF432 wirehejset er udstyret med dobbeltstop og har fået lavet alu-afdækning på overrammen og forparten. Der er trukket hydraulik for både pendeludtag, 1-leder for kørsel med påhængsvogn/kærre og duomatic kobling for automatsmæk. Samt hydraulisk centermonteret kofanger i bagenden.

Opbygningen er leveret til Filtenborg - Nykøbing Mors Dag- og Industrirenovation, en virksomhed der tilbyder en bred vifte af entreprenøropgaver og affaldsmodtagelse.

Top
Thrane.nu