SAWO A/S overtager MTT A/S i Viborg

05.02.2019
Fra venstre Ivan Chrost, Niels Olsen og Poul Schou Fra venstre Ivan Chrost, Niels Olsen og Poul Schou

Midtjysk Tip & Trailer Service A/S blev grundlagt i 1984. I 2004 skiftede virksomhedennavn til MTT Truck Center A/S.

"Vi har gennem de seneste år overvejet, at tiden aldersmæssigt er moden til et ejerskifte af virksomheden. Vi vil gerne sikre en god arbejdsplads for vore medarbejdere, samt fortsat levere service i topklasse til vore kunder i transportbranchen" udtaler Poul og Niels, og fortsætter "Derfor er vi utrolig glade for, at det nu er lykkedes os med salget af virksomheden til SAWO A/S".

MTT A/S udfører service og reparationer på trailere, anhængere, kærrer, kraner, hejs og tippelad samt lastbiler og beskæftiger i alt 8 medarbejdere, alle specialister indenfor dette virkeområde. Poul og Niels forsætter i nuværende roller med ansvar for værkstedsdrift og lager samt administration.

SAWO A/S overtager samtlige medarbejdere, og fortsætter på adressen i Viborg, samtidig med at der udvides på serviceområdet med en komplet udstyret servicebil og tilførsel af  yderligere serviceopgaver.

Endvidere vil der fremover blive foretaget opbygninger af lastbiler med kran, krog- og wirehejs samt tippelad. Virksomheden vil blive det midtjyske center for klargøring og servicering af alle de kendte NOPA produkter.

"Vi er rigtig glade for at aftalen er kommet i stand med MTT A/S. Både grundet deres kompetencer, som passer utrolig godt til vores virksomhed, men også på grund af deres placering på landkortet. Vi har længe gerne villet åbne en afdeling i dette område,  så det kan blive nemmere for kunderne i Midtjylland at få deres produkter serviceret" udtaler Ivan Chrost, adm. direktør for SAWO.

"Viser frem til et fortsat godt samarbejde med vores dedikerede medarbejdere, og Nordens største opbygger/servicepartner SAWO A/S" udtaler Poul og Niels.

Ved yderligere spørgsmål vedr. MTT kontaktes på telefon 89 28 19 04 og SAWO på telefon 70 10 07 66.

Top
Thrane.nu