SAWO forsyner Munck Forsyningsledninger med ny opbygning

04.12.2019
HIAB X-HiPro 252 EP-5 XSD + NOPA FTS320 tippelad

SAWO har leveret en opbygning med monteret HIAB X-HiPro 262 EP-5 XSD kran og et NOPA FTS320 3-vejs tippelad.

Monteringen er lavet på et Scania P500 2+2 4-akslet chassis.

NOPA FTS320 tippeladet er monteret lige bag førerhuset og er 5.950 mm langt. Det er leveret uden øverste bagsmæk, og med en bagsmæk der er 400 mm og nedfældelig. Der er pendel lodret i venstre side. Kranen er monteret på aftageligt konsol i bagenden af chassiset. 

HIAB X-HiPro 262 EP-5 kranen er leveret med XS-Drive radiostyring, støttebenene monteret fast nede og 2 ekstra rørføringer for kørsel med værktøj. På kranen har SAWO yderligere monteret et Groeneveld centralsmøreanlæg, så kunden opnår mindre daglig vedligehold af kranen, da smørestederne automatisk smøres.

Opbygningen er leveret til Munck Forsyningsledninger A/S og bilen er bygget i et tær samarbejde, og i en god dialog, mellem maskinafdelingen, leverandørerne samt formand og chauffør.

Munck Forsyningsledninger er specialister i renovering, etablering og reparation af alle slags forsyningsledninger. De har specialer indenfor No-Dig ledningsrenovering er rørsprængning/bursting og styret underboring samt udfører alle former for kloak- og klimaprojekter: Separationsprojekter, bassinledninger, forsinkelsesbassiner, LAR-løsninger og meget mere.

Munck har også en lang række anlægsdiscipliner fra jord, beton, beplantning og belægninger.

Top
Thrane.nu