Trofast SAWO kunde gennem mange år køber HIAB kran

08.04.2019

Kunde Ejler Chr. Knudsen A/S har udskiftet deres gamle HIAB XS 422 E-6 HiPro kran med en ny HIAB X-HiPro 548 E-8 CD med flyjib 150X-4. HIAB kranen er monteret på et 3-akslet Scania R580 6x4 sættevognstrækker. Chassiset er med langt førerhus, stål affjedring i front og luftaffjedring i bag.

Ved fuldt udlæg af både kranen og flyjib rækker HIAB kranen ud til 27,8 meter hvor den kan løfte 450 kg. Hydrauliktanken er en cyklontank på kun 130 ltr. monteret på kran hvilket giver mere friplads på chassis, ekstra støttebensbom i bag, for optimal stabilitet ved de lange og tunge løft som styres over kranens CombiDrive3 radiostyring.

På opbygning har SAWO monteret værktøjskasser mellem førerhus og kran samt boggiekasser mellem 2. og 3. aksel i begge sider, galge bag kranen med udtag til lys, luft og ABS for trailer.

Dette giveren flot alsidig kranbil leveret til Ejler Chr. Knudsen A/S, der har specialiseret sig i opgaver med krankørsel. Ejler Chr. Knudsen A/S er en loyal SAWO kunde, hvorfor man er glad for at have leveret denne flotte opbygning til dem. 

Opbygningstype: HIAB X-HiPro 548 E-8 CD kran + JIB 150X-4.

Top
Thrane.nu