Danmarks premiere på levering af første Hoeflon C30e kran

23.11.2020
HOEFLON C30e

Hoeflon C30e er den nyeste udviklet kranmodel, fra det anerkendte hollandske mærke Hoeflon. 

Hoeflon Kompakt-kranen er netop blevet leveret til BMS' afdeling i Hinnerup ved Aarhus.

Det er en 100 % batteridrevet kran på 30 t/m. Kranen har en egenvægt på 8.000 kg og en maksimal løftekapacitet på 9.000 kg. Det kompakte design, med en bredde på 1.170 mm og en højde på 2.000 mm, gør den fremragende til at køre ind ad smalle steder. Kranen er bl.a. udstyret med hydraulisk spil, flyjib samt Hoeflink - et system, som giver ejer, Hoeflon og SAWO adgang til at læse data fra kranen. Man kan se hvordan brugeren har opstillet kranen, eventuelle fejl, tracke kranen samt hvor meget kranen anvendes. Alle disse egenskaber var de primære grunde til at valget faldt på en Hoeflon kran hos BMS.

Allerede dagen efter levering, blev kranen brugt til den første opgave. BMS kunne hurtigt se, at en modificering af deres produktionshal kunne undgås ved udførsel af en opgave med deres nye Hoeflon kran. 

Det var en fornøjelse at aflevere og gennemgå kranen, hvor både bruger og de ansvarlige ledere var interesseret i hver en detalje på kranen, så den kan udnyttes fuldt ud i BMS produkt-portefølje. BMS A/S er blandt Europas markedsledere inden for specialopgaver med kraner og lifte.

Top
Thrane.nu