EFFER kran klar til Arthur Andersen

27.03.2020
EFFER 1405 8S + Jib 6S Heavy Duty

SAWO Sørup har leveret en af de større kranopbygninger med en EFFER 1405 8S kran monteret. Kranen er monteret bag førerhuset på et 4-akslet Volvo chassis.

Den monterede EFFER 1405 8S er med 8 hydrauliske udskud og leveret med en 6S Heavy Duty Flyjib med 2 manuelle udskud. Yderligere er der 2750 daN spil på kranen med enkeltwire med ophæng og hjul ført ud over flyjib.

Som alle EFFER kraner er den med kontinuerlig drejning og radiostyring af støtteben. Derudover er den med HAWE ventilbord med i alt 7 funktioner.

SAWO har lavet fuld forstærkning og monteret frontstøtteben, for at give kranen bedst mulig løftekapacitet over chassisets førerhus. Bag EFFER kranen er der en skammel opbygning; der er endvidere lavet et alu-lad på 3,7 meter med udskydelig kofanger. Kranbilen er godkendt som multitrækker og til synsfri sammenkobling.

Opbygningen er leveret til Arthur Andersen Transport ApS, En vognmandsforretning der løser en bred vifte af opgaver, fra kranløft og bådtransport til træfældning og entreprenørkørsel.

Top
Thrane.nu