En ny opbygning i fødselsdagsgave

30.04.2020
HIAB X-HiPro 302 E-6 CD og SAWO CLF326S-3W

SAWO Kolding har leveret en ny kran/hejs opbygning, denne med monteret HIAB X-HiPro 302 E-6 CD kran og SAWO CLF326S-3W wirehejs.

Opbygningen er monteret på et 4-akslet Volvo FH500 8x4 chassis. Chassiset er luftaffjedret og har en akselafstand på 5.100 mm og langt førerhus.

HIAB kranen er monteret bag førerhuset og er med 6 hydrauliske udskud, hydraulisk støttebensudtræk, støtteben fast nede og 2 ekstra ventilsektioner monteret indvendigt i kranarmen. Den er leveret med CombiDrive3 radiostyring med LED display, hvorfra kranens funktioner samt støtteben kan betjenes. Kranen er desuden leveret i flot rød farve som kunden har ønsket.

Det monterede SAWO hejs er med alu-afdækning på overramme og forpart, frontstop med induktive følere og hydraulik for både anhænger og automatbagsmæk med duo-matic. SAWO har yderligere monteret selvbærende hydrauliktank og lavet afskærmning i begge sider hvilket giver opbygningen et lækkert look.

Opbygningen er leveret til Hans Sørensen Transport ApS, en transportvirksomhed der også udfører kranopgaver og entreprenørkørsel. Opbygningen er leveret i forbindelse med vognmandens fødselsdag, og SAWO håber at denne var med til at gøre dagen til en glædelig en af slagsen.

Top
Thrane.nu