Fantastisk flot opbygning med finesser

10.07.2020
HIAB X-HiPro 302 EP-5 CD+Multilift XR 22SL.53+NOPA PTC240

En opbygning ud over det sædvanlige er leveret fra SAWO Køge.

Opbygningen består af en Hiab kran, et Multilift kroghejs, en Nopa påhængsvogn og en SAWO KM602 650 liters grab med rotator.

Kranen er en HIAB X-HiPro 302 EP-5 med CombiDrive3 radiostyring, monteret bag førerhus. Den er i 26 tm klassen og har en hydraulisk rækkevidde på 15,1 m. Blandt nogle af tilvalgene på kranen kan bl.a. nævnes udpaknings- og parkeringshjælpen BDA, som giver en nem og problemfri betjening.

Kroghejset er det velkendte Multilift XR 22SL.53, som er lavtbygget for at give et lavt
tyngdepunkt, lavere optræksvinkler og fantastisk stabilitet takket være den 195 mm lave byggehøjde. Hejset har ilgang for høj hastighed, Hurtig tip for at reducere tiptiden og Hurtig sænk.

Bilen er udstyret med VBG MFC træk, så vognmanden ikke skal ud af bilen for at koble til og fra. Combilock og trækstang styres over fjernbetjening.

Sluttelig men ikke mindst, er der leveret fra SAWOs afdeling på Lolland, en 3-akslet Nopa containerpåhængsvogn med 3-vejstip og en bagende lidt ud over de sædvanlige. 

Chassiset til denne opbygninger er et Scania R 500 8X2*6 med CR 20H førerhus.

Vognmand Jacob Pedersen har eksisteret i 13 år og kører traditionel vognmandskørsel med containere i København og Nordsjælland.

Top
Thrane.nu