Kran og krog hjælper med renovationen

30.03.2020
HIAB X-HiPro 232 E-4 XSD + Multilift Ultima 26Z.56

SAWO Odense har i samarbejde med Volvo Vestergaard, leveret en ny opbygning. Denne gang en HIAB X-HiPro 232 E-4 XSD kran monteret bag førerhuset og et Multilift Ultima 26Z.56 kroghejs monteret i forlængelse af kranen.

HIAB kranen er monteret på et 4-akslet Volvo FM 460 chassis, med stål/luft affjedring og 5.100 mm. akselafstand. 

Kranen er i 23 ton/meter klassen og kan række 12,8 meter ved fuldt udlæg af de 4 hydrauliske udskud. Den er leveret med hydraulisk støttebensudtræk, med støttebenene monteret fast nede. Støttebenene er radiostyret via kranens XS-Drive radiostyring. Derudover er kranen med 2 ekstra ventilsektioner ført til kranspids i slangebakker, således kranen kan bruges til grab og/eller andet værktøj.

Derudover har SAWO monteret egen produceret flasketømmerenhed til tømning af flaskecontainere. Denne er monteret indvendigt i kranarmen, og betjenes via kranens radiostyring. 

Det leverede kroghejs er med 26 ton kapacitet og knækarm. Det er udstyret med automatisk sekvenskontrol, ilgang og hurtig tip. 

For kørsel med længere containere har SAWO i bagenden monteret en hydraulisk udskydbar kofanger.

Slutteligt er kranen blevet udstyret med Groenveld centralsmøreanlæg.

Opbygningen er leveret til Odense Renovation A/S, en virksomheder der arbejder med indsamling og bortskaffelse af affald. 

Top
Thrane.nu