Stor Hiab kran på ladbil

27.03.2020
HIAB X-HiPro 1058 EP-6 CD + Ladopbygning.

SAWO Sørup har leveret en opbygning med en HIAB X-HIPro 1058 EP-6 CD kran monteret sammen med en ladopbygning.

Kranen er monteret bag førerhuset på et 4-akslet Mercedes 3253 L 8x4/4 chassis med B13 førerhus og akselafstand på 4.250 mm. 

HIAB kranen er af 100 ton/meter klassen og kan løfte 4.700 kg ved udlæg til 16,3 meter. Den er leveret med 2 støttebensbomme, én monteret i front med kranen og én i bag. Derudover har SAWO forstærket chassiset op og monteret frontstøtteben, så kranen i alt har 5 støtteben for maksimal stabilitet hele vejen rundt. På kranens vippearm er der monteret et Rotzler 2 ton spil med kasteblok. Der er lavet skammel opbygning med forskydelig skammel til kranen.
Bag kranen har SAWO monteret et 4.000 mm langt stållad.

På bilen er der monteret 2 stk. værktøjskasser til opbevaring, samt 2 stk. boogiekasser mellem bagakslerne. Bagenden er en SAWO Heavy bagende med RHS kofanger, der er yderligere monteret træk for kørsel med påhængsvogn/kærre. 

Kranopbygningen er leveret til Universal Transport A/S, en virksomhed der tilbyder transportløsninger. Kranen kommer til at indgå i deres, i forvejen, alsidige kranflåde, hvor den vil indgå i specialtransportopgaver. 

Top
Thrane.nu