Et komplet træk med P-Light batteribackup

25.08.2021
HIAB X-HiPro 302 EP-5 CD + MULTILIFT Ultima 21SL.53 + NOPA PTC240 + NOPA CPL320

SAWO i Køge har leveret et helt træk til PV Udlejning.

Kranen er en HIAB X-HiPro 302 EP-5 CD med en hydr. rækkevidde på 15,1 meter. Kroghejset er et MULTILIFT Ultima 21SL.53 med en tip- og optrækskapacitet på 21 ton opbygget på SCANIA R 520 B8X2/*6. 

Med til opbygningen har kunden valgt en NOPA containerkasse, CPL320 med en indvendig længde på 5.500 mm samt NOPA produktet, PTC240, en 3-akslet containerpåhængsvogn, der er beregnet for 6-6,5 mtr. containere. 

Den har fjernstyring af trækstang og combilock med BPW aksler og tromlebremser samt manuel udskydelig kofanger.

Derudover har påhængsvognen fået monteret det smarte system P-Light, af typen Midi. P-Light er et kompakt batteribackup, der er let at montere, og som er i et robust design med indbygget styringselektronik og oplader. Når påhængsvognen parkeres i vejkanten ved på- og aflæsning kan man stadig bevare sikkerheden. Når lastvognen frakobles, kan Midi nemt aktiveres for at oplyse vognsættet, så andre trafikanter kan se anhængeren/påhængsvognen i god tid. 

PV Udlejning A/S i Ølstykke der har købt hele trækket udlejer lifte, entreprenør- og bygningsmateriel samt toiletvogne og containere. SAWO ønsker PV Udlejning tillykke med den flotte opbygning.

Top
Thrane.nu