Levering af flere Moffett el-trucks i Danmark

03.09.2021
MOFFETT E4 25.3

Så kørte de næste Moffett E4 25.3 el-trucks afsted fra SAWOs afdeling i Tilst.

De nye trucks er leveret til Danish Agro a.m.b.a. i Galten, som kører med alt fra træpiller, foderstof, kemi, gødning, såsæd til gummistøvler, tøj, folie til ensilage m.m.

Chaufførerne Thorkild og Claus, som kører ud fra henholdsvis Danish Agro i Tårs i Nordjylland og Bramming i Midtjylland, kunne efter en en kort gennemgang komme ud på landevejen med det samme. Første levering var hos en kunde i Silkeborg, hvor der skulle leveres foderpiller. SAWO fulgte med og fik billeder og lidt film af trucken i brug. De to chauffører har typisk 5-20 af- og pålæsninger om dagen.

De stadig strengere miljønormer har gjort at Danish Agro vælger at prøve disse Moffett el-trucks af, for at køre med mere miljørigtige motorer. Trucken kører nemlig 100% på el. Normalt kører Danish Agro Moffett medbringertrucken M4. Både den dieseldrevet medbringertruck og eltrucken, er virkelig gode i mere ufremkommeligt terræn, som der kan være hårdt brug for, når der skal leveres varer hos landmændene. 

Danish Agro i Galten kører kun dagskørsel, men kunder der har behov for leveringer om natten, vil have stor nytte af eltrucken, da den er støjsvag i forhold til en dieseldrevet truck. På mindre end ét minut kan en medbringertruck kobles bag på lastbilen, så det er en virkelig god arbejdsmakker, der sparer værdifuld plads på lastbilen.

Danish Agro a.m.b.a. er et dansk grovvareselskab, ejet af 10.000 danske landmænd. De har hovedsæde i Karise og i Galten og beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere.

Transportchef Jan Erik Frønsdal Toft (tv) samt salgskonsulent Jan Thomsen fra SAWOs afdeling i Tilst ses på billedet samt chaufføren Claus.

Du kan på SAWOs stand opleve en Moffett E4 25.3 NX på messerne Transport Øst i Greve og Transport 2021 i Herning, hvor der vil være demo af trucken.

Se video
Top
Thrane.nu