Så fik "Bassen" sin flotte opbygning

01.05.2021
HIAB X-HiPro 302 EP-5 CD + SAWO CLF432S-3W

Flot opbygning fra SAWO i Stokkemarke - leveret til Herfølge Vognmandsforretning v/ Per Fønsskov Olsen (også kaldet Bassen) til firmaets 10 års jubilæum lørdag den 1. maj 2021.

Opbygningen består af en HIAB kran i 30 tm klassen af typen X-HiPro 302 EP-5 CD. Kranen har en hydraulisk rækkevidde på 15,1 meter med sine 5 udskud. Den har CombiDrive3 radiostyring. Kranen har af egenskaber, bl.a. LSS-H og LSS-V, som står for Load Stabilizing System, der både dæmper vandrette og lodrette bevægelser. Derudover har den BDA (Boom Deplayment Assistant) og SPA (Slew Parking Assistant), der sænker farten ved parkering, samt som sørger for at kranen kan pakkes ud og parkeres sikkert, uden skader. Derudover er kranen monteret på et SAWO krankonsol med hydrauliske låse.

Bag kranen er monteret et SAWO wirehejs, af typen CLF432S-3W med en optrækskapacitet på 28 ton. Hejset er forberedt for montering af saltsprederudstyr. Hele herligheden er pakket ind i et komplet skørtesæt fra forskærm til bagende.

Herfølge vognmandsforretning beskæftiger sig hovedsagelig med entreprenørkørsel samt trælastkørsel på Sjælland. Der skal lyde et stort tillykke med jubilæet og den flotte opbygning fra SAWO.

Top
Thrane.nu