Tak for besøget på Transport messen 2021

24.09.2021

Hvor var det dejligt at kunne mødes med såvel nye som nuværende kunder og andre branche-interesserede igen på messe. Vi har denne uge løbet virkeligt stærkt for at fragte køretøjer retur, pakke ud, lave opfølgning, finde vindere og evaluere.

Vi er utrolig glade for alle jer der lagde vejen forbi vores stand på Transport 2021 i Herning. Vi får virkelig meget ud af jeres spørgsmål, feedback og kommentarer på sådan en messe.

Det var 3 forrygende dage, hvor vi er stolte over, at vi kunne fremvise så mange flotte opbygninger til jer på vores store stand. Tak til de kunder der ville låne deres køretøjer ud, vi synes selv de blev fremvist på bedste vis.

Der er tre Samsung 55" fjernsyn på vej til de virkelig dygtige truckførere og i næste uge besøges de tre hurtigste kranførere og får overrakt deres rejsegavekort på henholdsvis 15.000, 10.000 og 5.000 kr. Det er utrolig godt at se så mange dygtige fagfolk vise deres færdigheder hver gang vi afholder konkurrencer og vi ønsker et stort tillykke herfra.

Top
Thrane.nu