HIAB wspr - banebrydende nyhed

29.01.2024

SAWO præsenterer HIAB wspr, den nye elektriske hybrid-kranserie fra HIAB, der kombinerer kraften fra den elektriske PTO og styrkerne ved en dieseldrevet kran.

HIAB wspr er fyldt med innovative funktioner og fås i tre varianter; Standard, Light og Heavy, for at sikre den perfekte pasform til enhver opgaveløsning efter virksomhedens behov.

Det er omkostningseffektivt og uden unødvendig støj og udstødningsgasser at betjene en stykgodskran med et HIAB wspr elektrisk kraftudtagssystem (e-PTO), hvilket sikrer en sundere og stressfri arbejdsplads. HIAB wspr-løsningerne er lette at installere og bruge. HIAB wspr tilbyder maksimal fleksibilitet som en hybrid, kompatibel med både elektriske og konventionelle brændstofmotorsystemer.

HIAB wspr-udstyrede kraner kan fungere med lastbilens motor slukket, hvilket resulterer i op til 90% lavere energiomkostninger sammenlignet med dieselkraner. e-PTO bruger kun den energi, der er nødvendig for at bevæge kranen, hvilket sikrer højere energieffektivitet. Reduceret driftstid på køretøjet, fører til besparelser på diesel og lastbil-vedligeholdelsesomkostninger over tid. Da operationer er næsten lydløse, er HIAB wspr ideel til byområder eller andre støjbegrænsede områder samt tidlige morgen- eller natleverancer, hvilket øger oppetiden og kundernes bundlinje.

Fordele ved en kran med HIAB wspr:

 • Omkostningseffektivitet og miljøvenlig drift. 
  Det er nu muligt at arbejde med mere omkostnings-effektivitet og miljøvenlighed. Man sparer på energiomkostningerne og reducer vedligeholdelses-udgifterne med elektrisk strøm.
 • Power Hybrid for uovertruffen fleksibilitet.
  HIAB wsprs elektriske Power Take-Off-system er en plug-in hybrid, der også tilbyder fleksibiliteten som en reservedieselmotor. Den er nem at oplade og kan holde 1-4 dage på fuld batteriopladning.
 • Udvidelse af forretningsmuligheder.
  Det er nu muligt at arbejde i emissionsbegrænsede zoner og støjfølsomme områder for øget oppetid og fortjeneste-potentiale.
  Op til 90 % lavere driftsomkostninger.
  Hiab wspr reducerer energiomkostningerne med op til 90 % og sænker køretøjets motordriftstid. Man sparer på vedligeholdelsesomkostninger over tid.
 • CO2-reduktioner for fremtidssikring af din virksomhed.
  Virksomhedens CO2-klimaaftryk kan reduceres med 60 % med HIAB wspr. At investere i HIAB wspr, fremtidssikrer virksomheden mod de stadig strengere CO2-emissionsbestemmelser og SAWO står klar til at rådgive omkring dette nye tiltag.
   
Top
Thrane.nu