Helt nyt træk til Mors

03.05.2024

Firmaet He-Va ApS på Mors har netop fået leveret et flot nyt træk fra SAWO Lemvig.

Trækket består af en HIAB X-HiPro 408 kran med 4 udskud, monteret på et Volvo chassis i kombination med et fast lad. Dertil er der leveret et anhængerchassis fra HFR, som SAWO Lemvig har bygget op - også med fast lad.

Chassiset SAWO har monteret dette på, er et 3-akslet chassis – FH 460 med en akselafstand på 5600 mm. HIAB kranen er monteret i bagenden af chassis, bag et fast lad med alusider og kinnegrip stolper. Der er på chassis gjort plads til værktøjskasser i venstre side. Kranen er leveret med XS Drive og HIABs nye Space Evo overvågningssystem, og er udstyret med kontinuerlig drejning.

Også anhængeren er med fast lad og alusider samt kinnegripstolper, og værktøjskasser i begge sider. Lad har en længde på ca. 7500 mm., og i selve ladkanten er der integrerede surringshuller. Bunden af lad på både forvogn og kærre er lavet i hårdttræ.

He-Va ApS er en virksomhed der leverer maskiner til landbruget, og har gjort det siden opstarten i 1977. I dag leverer virksomheden kvalitetsmaskiner til hele verden fra deres 2 lokationer i Ørding og Nykøbing M.

Top
Thrane.nu