Hoeflon kompakt-kran hjælper de smalle steder indendørs

06.09.2022
HOEFLON C10

SAWO i Køge har leveret den virkelig anvendelige Hoeflon kompakt-kran, en Hoeflon C10,  i 10 ton/meter klassen til TT Mobilkran A/S. Kranen har allerede været i brug til flere opgaver, på steder hvor en lastbilkran ikke kan komme til og være i drift.

Da C10 kranen har hydraulisk flyjib monteret, har den en horisontal rækkevidde på 19,0 mtr. og en vertikal løftehøjde på 22,0 mtr. Der er ligeledes et hydraulisk spil på.

Der er 4 stk. støtteben, som hydraulisk sænkes ned via fjernbetjening. Kranen er udstyret med fjernbetjening med en rækkevidde på 250 mtr. til alle hydrauliske funktioner med 3,0" TFT LCD display. Støtteben kan som standard manuelt låses i 5 positioner.

Kranen er leveret med Hoeflink system, som overvåger alle kranens bevægelser og dermed giver SAWO mulighed for fjernsupport på kranen. Den har el-motor, som giver mulighed for at drive kranen via 400V strømudtag.

Firmaet TT Mobilkran A/S ligger både i Grevinge og Hvidovre. De har specialiseret sig i at løfte byggematerialer, stilladsmateriel, skurmoduler, og alt andet der kræver en kran. Nu kan de så også krane indendørs. Vi ønsker tillykke med det nye medlem i familien.

Top
Thrane.nu