MULTILIFT Ultima 28Z - Innovativ løsning til de tunge opgaver

12.10.2023

Kunderne behøver ikke længere kæmpe med de udfordringer, der følger med tunge løfteopgaver. MULTILIFT Ultima 28Z kroghejs er her for at ændre spillet og gøre de mest krævende opgaver til en leg.

Dette bemærkelsesværdige kroghejs kombinerer enestående alsidighed med ekstrem holdbarhed og imponerer med sin utrolige løftekapacitet på hele 28 tons, hvilket sætter en ny standard for effektivitet og produktivitet. MULTILIFT Ultima 28Z er nøglen til at udføre selv de mest udfordrende opgaver hurtigere og med færre besværligheder. Det er farvel til unødvendig nedetid og goddag til øget effektivitet og rentabilitet.

Hvad gør MULTILIFT Ultima 28Z til en unik løsning?
28-tons løftekapacitet: Når det kommer til at tackle tunge opgaver, har MULTILIFT Ultima 28Z ingen konkurrence. Den er konstrueret til at håndtere massiv last med lethed takket være sin imponerende 28-tons løftekapacitet.

Alsidighed, brugervenlighed og sikkerhed: MULTILIFT Ultima Z-enheder er kendt for deres alsidighed, lette betjening og høje sikkerhed. Med Ultima 28Z oplever man en ny dimension af kontrol og præcision, hvilket sikrer problemfri og sikre operationer.

Øget Produktivitet: Uanset om der arbejdes indenfor transport af containere, maskiner, affald, grus eller indenfor industrien, er MULTILIFT Ultima 28Z den ultimative partner for at øge produktiviteten. Dens specialfunktioner er skræddersyet til at imødekomme de unikke krav i forskellige anvendelser og sikrer effektivitet og produktivitet.

Hvorfor vælge MULTILIFT Ultima 28Z?
MULTILIFT Ultima 28Z repræsenterer styrken, alsidigheden og holdbarheden, hvilket gør det til det foretrukne valg for industrier, der kræver det bedste for at optimere driften, øge produktiviteten og tage det første skridt mod en mere effektiv fremtid.

MULTILIFT Ultima 28Z kan bestilles nu hos SAWO, som forhandler de populære kroghejs.

Læs mere og se brochurer.

Top
Thrane.nu